Bröllopsfotograf i Göteborg

Grattis till ert bröllop!
Er bröllopsdag, den dagen ni skall minnas i resten av ert liv, som ni kommer berätta om för era barn och barnbarn.

På det sättet som mormor berättade om hennes och morfars bröllop och visade bilderna hon ställt upp på byrån i vardagsrummet. På den byrån hon ställer alla de viktigaste minnena i hennes och morfars liv.

Kommer du ihåg hennes uttryck i ansiktet och hur hon berättade om den dagen? Vilket foto hon visade?
Förmodligen log hon och fick ett mjukt uttryck i ansiktet när hon berättade om den dagen som hon sa ja till honom och ett liv med honom.
Just dom bilderna vill jag ta på er, de där som era barn och barnbarn kommer fråga er om och få er att minnas er dag. ❤

Sommarbröllp på Resö
Oh Honey Photography - Höst Bröllop - Resö - 2934

UTVALDA FOTOPLATSER

Jag lägger mycket tid på att hitta de finaste platserna till era porträtt.
Oavsett vilken årstid lovar jag er de finaste platserna att bli fotograferade på. Men om ni har önskemål på favoritplatser vill jag jättegärna höra om dem också och på plats fokuserar jag på att hitta det bästa ljuset just där.

Oh Honey Photography - Höst Bröllop - Resö - 3065

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Jag älskar varma och naturliga bilder. Det viktigaste för mig är att ni är avslappnade då stela poser inte är min stil. Jag vill att ni skall skratta, röra er och känna er naturliga på era bilder, något som uppnås genom enkla direktiv från mig. Bilderna ska avspegla er och era känslor för varandra.

Om Jessica

Jag är en glad och avslappnad person som älskar att träffa nya människor och att fotografera kärlek.
Allt efterarbete när jag har fotograferat er på en vacker plats sköter jag i min egen lilla djungel av gröna växter (mina döttrar kallar min arbetsplats för djungel). Där sitter jag med mitt svarta kaffe och om möjligt en skål popcorn, lyssnar på en spännande och romantisk bok (som till exempel Sagan om Isfolket).
Från resor utomlands och i vårt vackra land hämtar jag kraft och inspiration, fotografen inom mig tar aldrig semester.
Jag började fotografera 2014 och har jobbat deltid som fotograf sedan dess. När jag inte är fotograf är jag ekonomiadministratör på ett konsultföretag, det är fantastiskt roligt att ha två helt olika arbeten.
Jag älskar de naturliga ljuset och naturliga bilder, ljuset är viktigt och jag lägger mycket tid på att hitta platser där jag hittar det absolut bästa ljuset.
Min önskan är att fånga minnen både stora och små, vilket jag går in för med hull och hår. Jag vill att ni ska få minnen att spara, att se tillbaka på för att minnas och visa upp för nära och kära.

Fotografen
Sommarbröllop på Marstrand

Så går det till:

Förfrågan

Om ni tittat på mina bilder här på sidan och tänker “jag vill boka!”. Då tycker jag att ni börjar med att skicka en bokningsförfrågan till mig. Ni hittar det längst ner på sidan. Ju fler detaljer ni skriver med desto lättare är det för mig att se om vi är en “perfect match”, vilket jag givetvis hoppas och tror att vi är!
Jag fotograferar ett begränsat antal bröllop varje år och lägger ner mycket tid på varje kund. Det är jätteviktigt för mig att ni får en bröllopsfotograf som passar just er.

Vårbröllop på Båstadstrand
Vårbröllop på Santorini, Grekland

Boka

Jag är ledig: Yes! Vi bokar och jag skickar avtal och en bokningsavgift på 50% av kostnaden. Den summan dras på er slutfaktura som betalas i samband med leverans av bilderna. Ca 1 månad innan ert bröllop bokar vi in ett möte med provfotografering. Det ingår 10 bilder från förfotograferingen om ni känner att jag är rätt fotograf för er stora dag. Under tiden har vi mail-och telefonkontakt. Eftersom jag tar ett mindre antal bröllop varje år i jämförelse med mina kollegor vill jag verkligen lära känna er på vårt bröllopsmöte och höra hur ni träffades. Detta gör att det blir lättare för både er och mig att skapa magiska bilder på er dag.

Bröllopsmöte & förfotografering

Förutom de timmar jag är med på er bröllopsdag, ingår också ett bröllopsmöte där vi fikar och pratar om er stora dag! Det är väldigt viktigt för mig att ni känner er trygga med mig som fotograf på er dag. I samband med detta bröllopsmötet har vi en förfotografering där ni får testa på att bli fotograferade.

Er bröllopsdag

Nu är er stora dag kommen och denna dag ska ni bara njuta och skratta. Jag finns med er och fångar ögonblick både stora och små, era bröllopsporträtt och er vigsel. Allt utifrån era önskemål.

Efter fotografering

Jag levererar bröllopsfotografierna inom 4 veckor. Ni får bilderna både i högupplösta och webbupplösta format. Högupplösta bilder används för framkallningar och webbupplösta för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att välja rätt. Jag hjälper er gärna att välja rätt vid framkallning.

Frågor & Svar

Förutom min tid ingår redigering av bilderna, ett lyxigt album i en vacker låda av linne och en mobilapp till era 100 favoritbilder.

Jag fotograferar från 6 timmar då jag tycker att det är så många timmar som behövs för att fånga helheten, från förberedelser till middagen.

Det går jättebra att boka mig för kvällen också till ett timpris av 3000 kr/timme inklusive 30 bilder extra. 

Inrikes resor ingår i paketpriset. Vid bokning utanför Göteborg med omnejd tillkommer eventuellt kostnad för övernattning.

Vi bor i detta fantastiska land vilket betyder att vi har varierande väder och behöver alltid ha en plan för om det regnar. Om regnet skulle vara framme har jag erfarenhet av att hitta fina platser för att ändå skapa fina bilder till er.

Vårbröllop på Båstadstrand

Er investering

22.000 kr

Du betalar 50% vid bokning för att garantera ert datum, och resterande i samband med er bildleverans.

Skicka er förfrågan

TILLGÄNGLIGA TIDER JANUARI/JUNI
3 tider kvar 40%
TILLGÄNGLIGA TIDER JULI/DECEMBER
4 tider kvar 20%

Så roligt att du vill boka bröllops fotografering!
Det är många som skickar in förfrågningar.

Så här gör du för att få störst chans till en tid:
– Boka så snart som möjligt, jag fotograferar ett mindre antal bröllop per år.

– Berätta om ert bröllop, så vet jag vad ni har för önskemål. 
Jag svarar på alla förfrågningar inom 24 timmar helgfria vardagar.

Close Menu